WordPress Hosting

Læsetid: 5 minutter, 28 sekunder
17/09/2020 03:34

Såfremt man ikke ønsker at arbejde med det tekniske – og det er der mange, der ikke vil – så er det desuden vigtigt, at det webhotel, der tilbyder WordPress hosting, har en nem installation af selve WordPress og at man nemt kan opdatere systemet, når der kommer nye versioner. Desværre er det ikke alle, der kan leve op til det.

Vi bruger selv WordPress til mange af vores websites og de er hosted forskellige steder, så nedenfor har du mine anbefalinger på baggrund af vores erfaringer med forskellige WordPress hosting og webhoteller.

Sidst opdateret 22. april 2019

Hvad er WordPress?

I dag hører vi ofte en hel del om WordPress, som er en stor spiller, når det handler om hjemmesider. WordPress er i dag det mest udbredte CMS, hvilket er et webudviklingssystem, der gør det muligt at skabe din helt egen hjemmeside. WordPress er spækket med gode muligheder, og her kan du skabe et simpelt udtryk og en flot hjemmeside på en nem og hurtig måde.

WordPress kan anvendes af alle, der ønsker at skabe en hjemmeside. CMS står for Content Management System og er definitionen af et system, der kan organisere og styre indholdet på en hjemmeside. Her kan du opbygge din hjemmeside ud fra en række forskellige kasser, som du kan sammensætte på din unikke måde. Der findes et væld af disse kasser, som du kan finde forskellige steder på nettet, og som du nemt kan anvende på din WordPress-hjemmeside.

Ofte tilbyder webhotel en 1-click installer som kan installere WordPress for dig i løbet af få sekunder. Kig efter 1-click installer når, du skal finde nyt webhotel.

WordPress hosting i Danmark

Når det kommer til at skabe din egen hjemmeside, så er det nødvendigt med WordPress hosting i Danmark. Det er en form for webhotel, hvor du kan samle de data, der skal anvendes på din hjemmeside. Der er nok at vælge imellem, og her er det helt op til dig, hvad du vil prioritere, når du skal vælge dit webhotel.

Webhosting eller webhotel fungerer på den måde, at du lejer dig ind hos en udbyder, som håndterer dine data. Sammen med andre hjemmesider lejer du dig ind hos en udbyder, og på den måde kan du komme i gang med at skabe din egen hjemmeside. I dag findes der mange webhoteller, der har specialiseret sig i WordPress og derfor egner sig særligt godt til dette formål.

Find det bedste WordPress webhotel

Simply WordPress hosting

 • Installation: rating (5 Stjerner)
 • Opdatering: rating (5 stjerner)
 • Ubegrænset plads til mail og MySQL
 • Kun 18,67,- pr. måned
 • Du kan have flere domæner

Produktbeskrivelse
Simply fungerer rigtigt godt som et WordPress webhotel. Det har den fornødne kapacitet til at trække selv en halvstor MySQL database, som WordPress kører på, så dit website ikke får lange og irriterende svartider.

Når man skal installere WordPress på et webhotel er det bedst og nemmest, når det foregår via en såkaldt 1-click installation. Det betyder, at du ikke selv skal rode med databaser og FTP, men blot klikker dig frem til installationen. Dette har Simply. Når først WordPress er installeret vil du løbende skulle opgradere til nye versioner. Det kan du nemt gøre inde fra WP via Simply – igen med kun 1 klik. Simply får vores anbefaling som WordPress webhotel!

Kom i gang med Simply på bare 10 minutter!

cHosting WordPress hosting

 • Installation: rating (4 Stjerner)
 • Opdatering: rating (5 stjerner)
 • cHosting – Også til WordPress
 • Op til 10 domæner
 • Billigste pris 22,- pr. måned
 • Gratis oprettelse
 • 5 GB diskplads

Produktbeskrivelse:
cHosting giver god mulighed for at have mange domæner på et webhotel, men også den semi-gode måde at installere WordPress på. Jeg skriver semi-gode, da den desværre ikke er helt perfekt.

Hos cHosting kan man nemt og enkelt ved hjælp af 1-klik installere WordPress. Så når man har gjort det, er WordPress lige til at tage i brug.

Opgradering og opdatering til nyere versioner går dog smertefrit inde fra administrationen i WordPress selv. Så det fungerer fint. Oppetid og hastighed er også god.

Kom i gang med cHosting lige her!

Team Internet WordPress hosting

 • Installation: rating (4 Stjerner)
 • Opdatering: rating (5 Stjerner)
 • 1 klik installation
 • Gratis domænenavn
 • Lav pris 1. år

Produktbeskrivelse:
Team Internet WordPress hosting sker ved hjælp af 1-klik installation på en nem måde. Selve installationen kan alle foretage. Ud over WordPress kan man også installere andre populære CMS’er og applikationer gennem 1-klik installationen.

Firmaet har eksisteret siden 1997, så du er i trygge hænder. Samtidigt har de for ofte tilbud, hvor du kan få 1. års hosting for kun kr. 9,00 pr. måned. Så det er absolut en test værd.

Opdatering af WordPress til nyere versioner kan foretages inde fra WordPress uden nogle problemer, hvilket er en god feature. Du får 3 GB diskplads på webhotellet, så du har masser at gøre godt med.

Kom i gang med Team Internet i dag!

One.com WordPress hosting

 • Installation: rating (4 Stjerner)
 • Opdatering: rating (4 Stjerner)
 • Høj oppetid
 • Mulighed for WordPress
 • Eget domænenavn

Produktbeskrivelse:
One.com er et stabilt webhotel med stor succes. Der er høj oppetid, men hastigheden på en WordPress-platform kan være lidt svingende – især ved de nyeste versioner.

Installationen er helt manuel – det vil sige, at du skal anvende FTP og selv opdatere konfigurationsfilen, wp-config, med de rigtige databaseoplysninger. Kan du det, er det ikke svært at komme i gang med WordPress hosting hos One.com.

Vi har netop forsøgt at opdatere én af vores WordPress-websites automatisk hos One.com og det gik ikke godt. I stedet er du igen henvist til manuel opdatering via FTP. Men har du styr på det, virker det upåklageligt.

Kom i gang med One.com

Find et godt domæne

Når du skal have en hjemmeside, så er det nødvendigt med et domæne. Både domæne og hosting er alfa omega, hvis du vil skabe en god hjemmeside. Et domæne er den adresse, din hjemmeside bor på. Det er både nemt og hurtigt at oprette et domæne og købe det.

Først undersøger du, om dit ønskede domænenavn er optaget. Der findes mange muligheder for at undersøge dette rundt omkring på nettet. Er navnet ledigt, skal du købe dit domæne, og så ejer du dette domæne de næste 12 måneder. Forlænger du ikke dit domæne efter et år, så vil du miste det, og det vil blive ledigt igen.

Er dit ønskede domæne optaget, så kan du overveje at prøve med en anden endelse end .dk. Her kan .com eller .net give dig nogle gode muligheder for at få dit ønskede domæne. Hvis det ikke er en mulighed, så kan du skrive dig på venteliste til dit ønskede domæne. Du har også mulighed for at kontakte indehaveren af det ønskede domæne og forsøge at indgå en aftale om at købe eller overtage domænet.

Seneste indlæg

Start med at bygge hurtige, smukke og moderne websites i løbet af ingen tid.

Image placeholder
Hvad er SSL
17/09/2020 06:39
Image placeholder
Domænenavne
16/09/2020 02:18