Azehosting

Webhotel med et hav af fede funktioner og performance i top.
Kom i gang i løbet at få minutter.

Kom i gang med Azehosting

Find Azehosting rabatkode

Azehosting webhotel

Mange kunder vælger Azehostings cPanel webhotel på deres SSD server i Tyskland. Det dækker de flestes behov. De giver blandt andet markedets højeste antal PHP Memory. Det betyder din hjemmeside er ekstra hurtig.

WEB 3
59,-
DKK/md
 • 60GB SSD Plads
 • Ubegrænset trafik
 • 2.5GB RAM / 250% CPU
 • 1024M PHP Memory
 • GRATIS SSL til alle dine domæner
Bestil

99,- DKK OPRETTELSE

WEB 4
79,-
DKK/md
 • 90GB SSD Plads
 • Ubegrænset Trafik
 • 3.5GB RAM / 350% CPU
 • 1024M PHP Memory
 • GRATIS SSL til alle dine domæner
Bestil

99,- DKK OPRETTELSE

Prof. cPanel Webhotel
149,-
DKK/md
 • 50GB SSD plads
 • Ubegrænset trafik
 • 4GB RAM / 300% CPU
 • 4096M PHP Memory
 • GRATIS SSL
Bestil

99,- DKK OPRETTELSE

Azehosting Trustpilot

Er du næsten overbevist om et webhotel på Azehosting? Læs mere om hvordan andre anmelder Azehosting på Trustpilot.

Rigtig god hosting - Endnu mere fantastisk support!

Alle anbefalinger herfra!

Casper

Helt fantastisk webhost

Helt fantastisk webhost. Har været hos Azehosting siden 2012, administrerer 100+ sider hos dem og kan ikke give andet end mine bedste anbefalinger. Altid lynhurtig og skarp support!

Lasse

Branchens bedste hosting

Branchens bedste hosting. Stor ros for priser, fremragende support og stærke løsninger. Jeg har i de mere end 3 år mit firma har benyttet Aze, aldrig haft dårlige oplevelser eller oplevet dårlige service, tværimod.De bedste anbefalinger!

Andreas

Tilfreds kunde

Rigtig god og tålmodig service! Det kan uden tvivl anbefales.

Kamilla

Det er prof

Det er prof! De ved hvad de laver. Gode og solide servere og de er teknisk dygtige.Stor anbefaling herfra.

Jack

Fremragende hosting

Fremragende hosting. Velvillig og hurtig support og god hastighed, hvilket viser at de ikke overfylder deres servere. Jeg har kun haft gode oplevelser med Azehosting.net siden jeg skiftede fra Surftown til dem.

John

God og hurtig hosting

God og hurtig hosting, samt fantastisk support på e-mail. Det er et lille firma, men størrelsen taget i betragtning, leverer de en uovertruffen service. Deres BIZ/PRO webhotel med cpanel, er den perfekte pakke for mig.

Morten

Det virker

Det virker, support hjælper, ingen klager.Dog desværre ingen telefon support. Hvilket kunne give sidste stjerne

Bjarke

Azehosting features

Webhoteller til alle behov - hurtigt, billigt og godt

Image placeholder
cPanel webhotel

Med cPanel kommer du rigtig langt. cPanel er et kontrolcenter, som er webbaseret, og hvor alt håndtering af webhotellet foregår. DNS, oprettelse af mailadresser, sikkerhedsindstillinger, domænekontrol, filer, databaser etc.

Kom i gang

Image placeholder
1-click-installer

Azehosting’s 1-click-installer gør muligheden for at installere populære web apps nemt. Web apps som WordPress, Drupal, Joomla, Prestashops og 275 and content management systemer (CMS). Under opsætning er det muligt at vælge automatisk opdatering, samt automatisk tage backups dagligt, ugentligt, månedligt. Du kan endda vælge om backup skal ligge på dit webhotel, din egen ftp, eller DropBox.

Kom i gang

Image placeholder
Mailopsætning

Ved oprettelse af mailkonti hos Azehosting, kan du med Microsoft Outlook 2010 og nyere, samt Thunderbird opsætte din mail uden at skulle bøvle med besværlig opsætning. Programmerne finder selv den rigtige opsætning så længe du udfylder navn, mail og adgangskode. Bruger du andre mail-programmer, kan du finde guides i Azehostings kundecenter eller CPANEL.

Kom i gang

Azehosting rabatkode

Azehosting tilbyder lige nu ingen rabat.

Få rabat

Azehosting

Azehosting blev stiftet af Haiko og Thomas, som følte udvalget af dansk webhosting var for ringe.. I 2010 d. 1. Oktober søsatte de Azehosting med målet om at give kunderne kvalitet for deres penge. Priserne skulle være fair uden at gå på kompromis med performance og funktionalitet.

Azehosting er bedre en de andre tilgængelige danske webhost fordi

 • Azehosting tilbyder dedikerede server med en høj performance og oppe tid.
 • Operativsystemet er CloudLinux med cPanel som kontrolpanel, der giver dig fuldstyring.
 • Hurtigt og enkelt at skifte webhotel, hvad enten om du opdager der er brug for en opgradering, eller den anden vej, en nedgradering.
 • Supporten er personlig og kompetent og går altid de ekstra skridt for at hjælpe.
 • Nogle udbydere tilbyder ikke ubegrænset antal alias domæner, subdomæner, email, ftp, mysql kontri osv. Men det gør Azehosting!
 • Backups er noget der sker automatisk og hverdag og ugentligt – generelt for at kunne levere en god og ekstra service, hvis der skulle være problemer med dit website. Men også for at sikre dine data.
 • SSL certifikater er et must og Azehosting tilbyder det gratis ved køb af webhotel. (AutoSSL via Comodo)
 • Helt op til 1024M PHP memory på det billigste webhotel mens det professionelle giver 4096M!

Azehosting skiller sig bl.a. ud ved at tilbyde 1024M PHP memory, ubegrænset trafik, emailkonti og subdomæner, samt højt antal diskplads som dets konkurrenter ikke kan tilbyde – i hvert fald ikke til samme pris og kvalitet. Webhotellerne kommer alle med cPanel, der giver dig mulighed og adgang til at komme hurtigt i gang i et overskueligt kontrolpanel.

Azehosting tilbyder ikke kun billige webhosting, de tilbyder også professionel webhoteller der sikre dig hurtige servere, med færre antal kunder pr. Server samt flere hosting ressourcer der gør serveren ekstra hurtig. Mere diskplads, stadig ubegrænset trafik og en PHP memory helt oppe på 4096M.omæne plads, mere disk plads, stadig ubegrænset trafik, samt højere PHP Memory på 4096M.

Er det stadig ikke nok? Tilbyder Azehosting endnu en løsning, nemlig VIP webhotel. VIP løsningen er skridtet over den professionelle løsning, da ressourcerne, PHP memory og hastigheden er skruet helt i vejret. Det er også her du får den bedste support oplevelse, da du er prioriteret nummer et.

Løbende udvikler Azehosting hele tiden på deres setup og arbejder på at blive bedre. Start i dag og få et af Danmarks hurtigste websites til en billig pris!