Webdomain er lukket

Webdomain lukkede sin webhosting-afdeling i begyndelsen af 2020 og overførte alle eksisterende kunder og domæner til one.com. Det er ikke længere muligt at købe produkter hos Webdomain, men vi ville vi være glade for at kunne byde dig velkommen som ny kunde hos one.com.

Kom i stedet i gang på One

Find rabatkoder her

Webdomain webhoteller

Stabil webhoteller med kvalificeret support, der står klar til at hjælpe dig!Med 10 års erfaring og ekspertise garantere Webdomain en top service.

Silver
9,-
DKK/md
  • 108 kr. årligt
  • 3 GB plads
  • 10 postkasser
  • HTML/PHP/MySQL
  • SSL/HTTPS
Bestil

99,- DKK Oprettelse og gratis DK domæne

Platin
29,-
DKK/md
  • 348 kr. årligt
  • 10 GB plads
  • 100 postkasser
  • HTML/PHP/MySQL
  • SSL/HTTPS
Bestil

99,- DKK Oprettelse og gratis DK domæne

Webdomain Trustpilot

Hvad siger andre om Webdomain webhotel?

Super Service!

Jeg har haft bøvl med min hjemmeside, da jeg kom til at rette på nogle links uden at have lagt mærke til det. Dette betød, at jeg ikke kunne logge ind på min Wordpress konto og siden var nede. Jeg kontaktede Webdomain, og de fik det hele op at køre igen på ingen tid. Super service!

Christian

Helt perfekt!

Jeg har gennem flere år haft alle mine domænenavne og webhoteller hos Webdomain. Alt fungerer perfekt! Helt fantastiske priser og mange gode features. Kundeservice i verdensklasse

Kasper

Perfekt og hurtig support!

Webdomain er hurtig på telefonen og mail indefor 60 min. De hjælper tit med ting som de ikke nødvendigt vis skulle vide noget om! kan kun give dem 5 stjerner for den dejlige support jeg har fået når jeg har skrevet med dem eller snakket med dem i tlf.

Rasmus

Udemærket og ingen problemer

Har oprettet et Domain for en måneds tid siden og oprettelsen af web-hotel & og domain-navn forløb helt uden problemer, dog skal man være opmærksom på at ved et *.dk domain tager det ekstra tid pga. Dk-Hostmaster. Support virkede fint og svar inden for rimelig tid så man har en fornemmelse af "at der er nogen i den anden ende" Ikke så mange dikkedarer - måske lidt svag for de nørdede

Jan

Webdomain features

Webdomain tilbyder overskuelige priser, ingen skjulte gebyrer, stabile server og dansk support. Med support til Mac og Windows kommer hurtigt i gang!

Image placeholder
Gratis .dk domæne

Webdomain tilbyder et gratis domæne og du bestemmer helt selv navnet, når du bestiller et webhotel. Du sparer 149,- og slipper for årsafgift og oprettelse.

Kom i gang

Image placeholder
Fortrydelsesret

Er du ikke sikker på Webdomain er noget for dig? Prøv alligevel – Webdomain tilbyder 14 dages fortrydelsesret

Kom i gang

Image placeholder
QuickCMS

Kom i gang på 2 minutter – med QuickCMS kan du installere WordPress, PrestaShop, Joomla og Drupal uden problemer, og være i gang i løbet af kort tid.

Kom i gang

Webdomain rabatkoder

Ingen aktive Webdomain rabatkoder, kom igen senere eller gør brug af en af de andre webhotel rabatkoder.

Få rabat